Julbord
Nu närmar sig julen med stormsteg.
Igår kväll så började jag med att baka julgodis till jobbet.
(Jag brukar baka marsipangodis som jag doppar i choklad.)
Det brukar vara uppskattat.
Redan på Fredag nästa vecka dukar vi upp vårt första julbord för i år.
Sedan är det full rulle fram till den 19:e December.
I kväll så var alla restauranganställda bjudna på julbord hos vår
mat-leverantör Mårdskog och Lindqvist.
Eftersom jag inte är så förtjust i varken sill eller lax så blev det en hel del olika köttsorter för min del. Det fanns massa olika godsaker Jag provade bla. på struts, älginnanlår, vildsvins och älg korv, hjort och äppelpaté, lamm m.m.
Det var så mycket gott så nu är man proppmätt och klarar sig ett tag framöver.
Det bästa var ändå dessertbordet med alla sötsaker som nog är min
favorit på julbord =)
/L